Najuspešnejša metoda za opuščanje kajenja na svetu!

Aktualna srečanja

22. marca v Ljubljani
12. aprila v Ljubljani
 

Pokličite 040 77 61 77 za več informacij.


BREZPLAČNA POMOČ!

Kako se lahko znebite cigaret z lahkoto, takoj in brez muke? Kako lahko opustite kajenje ne da bi se zredili? Zagotovite si popolnoma brezplačno e-knjigo "5 velikih mitov o kajenju" in pridobite ključno predznanje, ki vam bo pomagalo, da se boste rešili nikotinske pasti!


 

Kako deluje?

Metoda se ne ukvarja se z razlogi, zakaj je kajenje slabo, temveč osvetljuje razloge, zakaj ljudje še naprej kadijo navkljub očitnim slabostim. Easyway spremeni vaš odnos do kajenja, zato opuščanje kajenja postane prijetno in cigaret sploh ne boste pogrešali več.

 

Zakaj Easyway?

Večina kadilcev je vsaj enkrat poskusila opustiti kajenje, pa ji je spodletelo. Ko bomo na srečanju spremenili vaš pogled na kajenje, vam bomo odstranili željo po kajenju in postali boste srečni nekadilec. Brez trikov in pripomočkov!

 

Kdo smo?

Organizacija Easyway Allena Carra je vodilna na področju opuščanja kajenja. Naše klinike so v več kot 150 mestih v več kot 50 državah po celem svetu in vsako leto jih obišče več kot 50.000 kadilcev, saj nas odlikuje izjemna uspešnost.
Arctos, d.o.o., 2013, vse pravice pridržane. Izjava o zasebnosti.
Easyway.si uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Več o tem | Strinjam se