Najuspešnejša metoda za opuščanje kajenja na svetu!

Aktualna srečanja

22. marca v Ljubljani
12. aprila v Ljubljani
 

Pokličite 040 77 61 77 za več informacij.


Kdo smo?

Smo svetovno znani strokovnjaki s področja opuščanja kajenja. Prodali smo več kot 13 milijonov knjig za opuščanje kajenja v 57 državah in 38 jezikih. Naš sloves se skorajda izključno prenaša od ust do ust. Svojo metodo le redko oglašujemo.

Naše klinike Easyway Allena Carra so v več kot 150 mestih v več kot 50 državah po celem svetu. Vsako leto naše klinike obišče več kot 50.000 kadilcev.

Grega SeverVodja klinike Easyway v Sloveniji je Grega Sever. Kaditi je začel pri 13 letih skupaj z vrstniki, njegova "kariera" rednega kadilca z dobrim zavojčkom na dan pa je trajala več kot 20 let, vse do novembra 2007. 

Po nekaj neuspešnih poskusih prenehanja kajenja (med drugim tudi z nikotinskimi obliži) je našel metodo Easyway Allena Carra, s pomočjo katere je z lahkoto prekinil s cigaretami.

V sodelovanju z organizacijo Allena Carra vodi kliniko v Sloveniji, kjer nadaljuje poslanstvo Easywaya - reševanje kadilcev nikotinske nadloge.
 

Zakaj obiskati kliniko Easyway?

Večina kadilcev za opustitev kajenja potrebuje le obisk enega  srečanja, ki traja približno 5 ur, dodatna srečanja za tistih nekaj, ki jih potrebujejo, pa so brezplačna. Milijoni ljudi so uspešno opustili kajenje s pomočjo metode Easyway Allena Carra.

Obisk klinike je najboljši in najbolj učinkovit način za delovanje metode Easyway in zato z veseljem ponujamo naše edinstveno Zagotovilo za povračilo denarja.
 

Prednosti obiska srečanja

Ob obisku klinike vam pripada jamstvo za povračilo denarja. Obisk srečanja učinkuje, ne glede na to, katere metode ste že poizkusili, če ste dolgoleten ali mlad kadilec, ali pa če ste prebrali knjigo, ki vsebuje metodo Easyway, pa vam ni uspelo opustiti kajenja.

Med obiskom klinike lahko vprašate, kar želite glede opuščanja kajenja. Jasno in resnično vam bo odgovoril  bo terapevt, ki je opustil kajenje prav s pomočjo metode Easyway in ki smo ga posebej izurili za vodenje naših srečanj na kliniki.
 
Predstavili vam bomo strategijo, kako premagati svoje strahove in kako se z lahkoto spopasti z vsako skušnjavo, ki vam je v preteklosti preprečila beg iz nikotinskih okov. Odlične rezultate dosegamo z uporabo prepričljivega psihološkega pristopa, ki ga na koncu podkrepimo še s hipnoterapijo – prvi pristop deluje na zavestni, drugi pa na podzavestni um.

Med srečanji lahko (če želite) svoje izkušnje delite z ostalimi udeleženci in ugotovili boste, da so vaši strahovi in skrbi lahko zelo podobni drugim.

Na srečanju boste prejeli vse potrebno, da postanete srečni nekadilec za vekomaj, če pa boste zarado kakršnegakoli razloga kasneje potrebovali podporo, sta vam na voljo brezplačni dodatni srečanji, prav tako pa tudi pomoč po telefonu.


Primerjava metode Easyway Allena Carra z drugimi metodami

Naša učinkovitost na področju opuščanja kajenja je brez primere, več kot 90% na podlagi našega edinstvenega 3-mesečnega jamstva.
 
Težko je verjeti, toda ni vira, kjer bi kadilci lahko primerjali uspešnost različnih metod za opuščanje kajenja. Glede na količino denarja, ki ga vlagajo v to področje, je to precej nenavadno.

Razlog tiči v dejstvu, da raziskovalci metod ne primerjajo med seboj, temveč jih običajno primerjajo s placebom ali kontrolno skupino.

To omogoča proizvajalcem izdelkov za nadomeščanje nikotina (obliži, žvečilni gumiji …),da postavljajo trditve kot so »podvoji vaše možnosti za uspeh!«. Verjamemo, da kadilce zanima tudi odgovor na vprašanje: »Podvoji glede na kaj?«

V naši organizaciji je več kot 150 centrov v več kot 50 državah po vsem svetu in prav vse ponujajo naše edinstveno jamstvo povračilu denarja.

Ničesar ne morete izgubiti, pridobite pa lahko vse!

Za obisk se lahko naročite s spletnim obrazcem ali po telefonu 040 77 61 77, kamor se lahko obrnete tudi na neobvezen klepet vsak delovnik med 9. in 18. uro.

BREZPLAČNA POMOČ!

Kako se lahko znebite cigaret z lahkoto, takoj in brez muke? Kako lahko opustite kajenje ne da bi se zredili? Zagotovite si popolnoma brezplačno e-knjigo "5 velikih mitov o kajenju" in pridobite ključno predznanje, ki vam bo pomagalo, da se boste rešili nikotinske pasti!

Arctos, d.o.o., 2013, vse pravice pridržane. Izjava o zasebnosti.
Easyway.si uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Več o tem | Strinjam se