Najuspešnejša metoda za opuščanje kajenja na svetu!

Aktualna srečanja

22. marca v Ljubljani
12. aprila v Ljubljani
 

Pokličite 040 77 61 77 za več informacij.


Jamstvo za povračilo denarja

Allen Carr je razvil svojo metodo za opuščanje kajenja leta 1983. Od takrat se je njegova organizacija razširila po svetu in ozdravila kadilce v več kot 50 državah in v 38 jezikih.

Allen Carr je za mnoge postal vodilni strokovnjak na tem področju in sloves njegove metode Easyway se je razširil in zrasel iz preprostega razloga – metoda deluje!

Kolikor nam je znano, je naša organizacija edina, ki svojim strankam v resnici ponuja jamstvo (garancijo) za povračilo denarja, v primeru, da jim ne uspe opustiti kajenja. To jamstvo lahko nudimo, ker je naša uspešnost izjemno visoka – več kot 90% na podlagi našega 3-mesečnega jamstva.

Če si res želite opustiti kajenje, vam bo naša metoda to ne le omogočila, temveč boste to storili na relativno lahek in enostaven način. Če boste sledili navodilom, boste postali nekadilec/nekadilka, hkrati pa bo odvajalno obdobje minilo brez muk in kar je najvažneje – kajenja ne boste pogrešali.

Večina kadilcev potrebuje le eno srečanje, da postanejo srečni nekadilci. Toda v določenih primerih posamezniki potrebujejo dodatno srečanje ali dva. V tem primeru je obisk dodatnih srečanj brezplačen.  

Vsakemu kadilcu, ki se prijavi na udeležbo srečanja na kliniki Easyway Allena Carra za opuščanje kajenja, nudimo naše edinstveno zagotovilo o povračilu denarja.
 

Pogoji jamstva

Če boste v roku 3 (treh) mesecev od obiska vašega prvega srečanja še vedno kadili in se odločili, da kajenja ne boste opustili, vam bomo brezpogojno povrnili vpisnino v celotnem znesku.

Verjeli vam bomo na besedo. Vsekakor pa želimo, da ste iskreni glede vaše namere o opustitvi kajenja.

To jamstvo ne velja v primeru naslednjih dogodkov:

1) Če odpoveste, prestavite ali se ne udeležite dogovorjenega srečanja in če zamudite več kot 15 minut na dogovorjeno srečanje.

2) Če se ne udeležite vsaj dveh dodatnih srečanj v roku 3 (treh) mesecev od dneva obiska vašega prvega srečanja (drugo in tretje srečanje nista ponovitev prvega in trajata približno vsak po 2,5 do 3,5 ure).

V primeru, da boste prenehali s kajenjem za tri mesece ali dlje, pa boste potem znova začeli kaditi, se lahko udeležite dodatnih srečanj za polovico polne vpisnine. V primeru, da je od vašega prvega srečanja minilo več kot 12 mesecev, je potrebno, da se znova udeležite prvega srečanja (s polno vpisnino in obnovljenim jamstvom).

 

BREZPLAČNA POMOČ!

Kako se lahko znebite cigaret z lahkoto, takoj in brez muke? Kako lahko opustite kajenje ne da bi se zredili? Zagotovite si popolnoma brezplačno e-knjigo "5 velikih mitov o kajenju" in pridobite ključno predznanje, ki vam bo pomagalo, da se boste rešili nikotinske pasti!

Arctos, d.o.o., 2013, vse pravice pridržane. Izjava o zasebnosti.
Easyway.si uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Več o tem | Strinjam se