Najuspešnejša metoda za opuščanje kajenja na svetu!

Aktualna srečanja

22. marca v Ljubljani
12. aprila v Ljubljani
 

Pokličite 040 77 61 77 za več informacij.


Kaj je metoda Easyway Allena Carra za opuščanje kajenja?

Metoda Easyway Allena Carra za opuščanje kajenja je najučinkovitejša metoda za opuščanje kajenja na svetu. V številnih svetovnih jezikih je na voljo v obliki seminarjev, spletnih programov, knjig, kompaktnih plošč in celo kot igra za Nintendo. Seminarji so zdaj končno na voljo tudi v Sloveniji in v slovenščini!


Kako deluje?

Metoda Easyway Allena Carra kadilcem pomaga tako, da popolnoma odstrani njihovo željo po kajenju. Ko usahne želja po kajenju, je železna volja nepotrebna. To nam uspeva, ker kadilce naučimo, da dramatično spremenijo svoj pogled na kajenje. Iz pravega zornega kota je opuščanje kajenja nadvse preprosto.


Kaj se dogaja na srečanjih?


Srečanja vodijo visoko usposobljeni terapevti, ki so tudi sami opustili kajenje z metodo Easyway Allena Carra. Srečanja potekajo v sproščenem vzdušju, mad njimi pa so tudi redni kadilski odmori vse do obredne »zadnje cigarete«. Med srečanjem bo prišel trenutek, ko boste zares spoznali, da res ni nobenega razloga, da bi vztrajali pri kajenju. V tistem trenutku se boste rešili nikotinske pasti.


Kaj se zgodi, če bo potrebna dodatna podpora?

Za večino kadilcev je za pot do svobode dovolj obisk enega srečanja. Za preostale sta na voljo dodatni brezplačni podporni srečanji.


Kako je s strašnimi odvajalnimi mukami?

Občutek panike, ki ga večina kadilcev občuti kot posledica pomanjanja cigaret, nima ničesar skupnega z nikotinom. Gre za fiziološki simptom psihološkega procesa, ki se pojavi, ko želimo kaditi, pa ne moremo. Ta konflikt sproži občutek prikrajšanja, žrtvovanja, tesnobe in stresa. Metoda Easyway Allena Carra učinkovito odstrani željo po kajenju in posledično tudi ta konflikt.


Kako se človek počuti, ko opusti kajenje?

Še vedno boste vi, hkrati pa boste od trenutka, ko boste ugasnili svojo zadnjo cigareto, srečni nekadilec ali srečna nekadilka. Bolj boste uživali v družabnih priložnostih, saj vas ne grabila želja po kajenju. Bolje se boste spopadali s stresom, saj boste spoznali, da ne potrebujete nobene dodatne opore. Že po 20 minutah od zadnje cigarete v vašem življenju se bodo v vašem teledu začeli procesi, ki bodo drastično izboljšali vaše zdravje. Lahko nam verjamete, da bodo številne bonusi, ki jih prinaša opuščanje kajenja, presegli vaša pričakovanja!

Želimo vam, da bi se čimprej podali na to pot!
 

Kakšne možnosti imam za uspeh?

Metoda Easyway Allena Carra za opuščanje kajenja ima najvišjo stopnjo uspešnosti od vseh primerjanih metod za opuščanje kajenja. Metoda deluje na prav vsakega kadilca. Za večino kadilcev zadostuje le obisk enega srečanja, na voljo pa so tudi še dodatna brezplačna podporna srečanja, če bi jih morda potrebovali.

Za obisk se lahko naročite s spletnim obrazcem ali po telefonu 040 77 61 77, kamor se lahko obrnete tudi na neobvezen klepet vsak delovnik med 9. in 18. uro.

 

BREZPLAČNA POMOČ!

Kako se lahko znebite cigaret z lahkoto, takoj in brez muke? Kako lahko opustite kajenje ne da bi se zredili? Zagotovite si popolnoma brezplačno e-knjigo "5 velikih mitov o kajenju" in pridobite ključno predznanje, ki vam bo pomagalo, da se boste rešili nikotinske pasti!

Arctos, d.o.o., 2013, vse pravice pridržane. Izjava o zasebnosti.
Easyway.si uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Več o tem | Strinjam se