Najuspešnejša metoda za opuščanje kajenja na svetu!

Aktualna srečanja

22. marca v Ljubljani
12. aprila v Ljubljani
 

Pokličite 040 77 61 77 za več informacij.


Želite opustiti kajenje? 

Popolnoma razumemo, kako težko je sprejeti odločitev, da boste opustili kajenje. Že s tem, ko ste obiskali našo spletno stran, ste dokazali, da ste se najverjetneje odločili storiti ta korak. Čestitamo!
 

Kako lahko opustite kajenje in kljub temu uživate v življenju?

Metoda Easyway Allena Carra je pomagala že milijonom, da so prenehali s kajenjem in se uspešno otresli odvisnosti od nikotina. Naša metoda se posveča razlogom, zakaj kadilci še naprej kadijo kljub vsem očitnim slabostim kajenja. Spremenili bomo vaš odnos do kajenja na način, da bo opuščanje kajenja postalo enostavno ter prijetno in da cigaret sploh ne boste več pogrešali.

Stopite v stik z našo kliniko v Sloveniji in poiščite dodatne informacije na naši spletni strani.

Vabimo vas, da raziščete našo spletno stran, in se prepričate, da je naš pristop k opuščanju kajenja po vsem drugačen od drugih metod. Veseli bomo, če nas boste poklicali, da vam v sproščenem klepetu še pobliže predstavimo našo metodo. Naši prijazni terapevti so nekoč bili v vaši koži in vam bodo lahko iz prve roke pregnali vse skrbi, ki jih morda imate glede opuščanja kajenja. 
 

Na kratko o metodi

- Naša srečanja, ki trajajo približno 5 ur, vodi strokovno usposobljen terapevt z licenco Easyway Allena Carra.

- Naša klinika deluje v Sloveniji in v slovenskem jeziku.

- Z mešanico psihoterapije, zdravega razuma in vodenega sproščanja se kadilci za vselej rešijo kadilske nadloge.

- Večina udeležencev pride na srečanje na priporočilo svojih prijateljev ali družinskih članov.

- Za vse udeležence srečanj velja naše edinstveno jamstvo o povračilu denarja.
 

Metoda Easyway Allena Carra

Metoda Easyway Allena Cara za opuščanje kajenja je od leta 1983 pomagala milijonom kadilcev, da so z lahkoto prenehal kaditi in se osvobodili cigaret. Kadilci opuščajo kajenje s pomočjo naših knjig, spletnih programov in naših srečanj, ki jih pripravljamo na naših klinikah po celem svetu – tudi v Sloveniji. 

Naš sloves se širi skoraj izključno le z besedo, od ust do ust naših zadovoljnih strank, in z osebnimi priporočili. Le redko so oglašujemo. Zakaj je tako, se lahko prepričate ob tisočih hvaležnih zgodb srečnih nekadilcev na naši mednarodni strani.

Vsako leto na srečanjih na klinikah Easyway Allena Carra opusti kajenje več kot 50.000 kadilcev. Naša srečanja potekajo v več kot 150 mestih v več kot 50 državah po celem svetu – tudi v Sloveniji in v slovenskem jeziku! 
 

Kako vse skupaj deluje?

Metoda Easyway Allena Carra vsebuje mešanico psihoterapije, vodenega sproščanja in zdravega razuma ter je popolno nasprotje metode »železne volje«. Ne osredotoča se na razloge zakaj je kajenje škodljivo. Vsi jih poznamo: zdravje, denar, sužnost, umazanija, družbena stigma. Kadilci še posebej dobro.

S pomočjo metode raziščemo razloge, zakaj kadilci kadijo kljub vsem očitnim slabostim kajenja.   

Velika večina kadilcev za opustitev kajenja potrebuje le eno 5-urno srečanje, za manjšino pa sta na voljo še dve pomožni srečanji popolnoma brezplačno.

Vsakemu kadilcu, ki se prijavi na udeležbo srečanja na kliniki Easyway Allena Carra za opuščanje kajenja, nudimo naše edinstveno jamstvo o povračilu denarja.
 

Razlog, zakaj kadimo, je strah!

Strah, da se bomo morali odpovedati našemu užitku in opori. Strah, da ne bomo zmogli več uživati v življenju ali se spopadati s stresom. Strah, da bomo morali preživeti strašanske odvajalne muke. Strah, da se nikoli ne bomo mogli otresti želje po cigaretah.

Mi odstranimo te strahove!

Kadilci zapuščajo naše klinike kot srečni nekadilci, brez občutka, da so za karkoli prikrajšani. Čutijo izjemno olajšanje in veselje, da so končno dosegli, kar so si tako dolgo želeli …

… SVOBODO!

Kaj pa strašne odvajalne muke od nikotina?

Telesne posledice pri odvajanu od nikotina so tako šibke, da jih večina kadilcev sploh ne zazna. Glavna ovira pri opuščanju kajenja s koncvencionalnimi metodami sta občutka bede in depresije, ki nastaneta zaradi prepričanja, da se moramo odpovedati našemu užitku in opori.

Metoda Easyway Allena Carra učinkovito odstrani ta občutek žrtvovanja.

Naša metoda odstrani potrebo in željo po kajenju. Ko se kadilci znajdejo v pravem miselnem okvirju in sledijo našim preprostim navodilom, je telesno odvajanje od nikotina praktično nezaznavno.
 

Brez trikov!

Pri nas ne uporabljamo nobenih trikov, nekoristnih pripomočkov in nadomestkov. Pri nas so popolnoma odveč nikotinski obliži, tablete, bonboni, inhalatorji in pršila! Pri nas ni igel! Ni laserjev! Ni zdravil! Ni zeliščnih zvarkov in ni elektrošokov!
 

Metoda Easyway Allena Carra deluje!

Metoda odpravi kadilski konflikt volje. Pri njej ni nobenih odvajalnih muk. Deluje takoj in z lahkoto. Popolnoma enako učinkovita je za večletne hude kadilce in tiste, ki pokadijo manj. Zaradi metode se ne boste zredili in kajenja ne boste pogrešali nikoli več.

Večina naših obiskovalcev se prijavi na podlagi osebnega priporočila prijateljev ali sorodnikov.

Svoj obisk naše klinike lahko rezervirate tukaj ali po telefonu 040 77 61 77

Če želite več informacij, lahko brez zadržkov pokličete med delovniki od 9. do 18. ure. Veseli bomo vašega klica.

BREZPLAČNA POMOČ!

Kako se lahko znebite cigaret z lahkoto, takoj in brez muke? Kako lahko opustite kajenje ne da bi se zredili? Zagotovite si popolnoma brezplačno e-knjigo "5 velikih mitov o kajenju" in pridobite ključno predznanje, ki vam bo pomagalo, da se boste rešili nikotinske pasti!


 

Aktualna srečanja

22. marca v Ljubljani
12. aprila v Ljubljani
 

Pokličite 040 77 61 77 za več informacij.

 

Kako deluje?

Metoda se ne ukvarja se z razlogi, zakaj je kajenje slabo, temveč osvetljuje razloge, zakaj ljudje še naprej kadijo navkljub očitnim slabostim. Easyway spremeni vaš odnos do kajenja, zato opuščanje kajenja postane prijetno in cigaret sploh ne boste pogrešali več.

Arctos, d.o.o., 2013, vse pravice pridržane. Izjava o zasebnosti.
Easyway.si uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Več o tem | Strinjam se