Najuspešnejša metoda za opuščanje kajenja na svetu!

Aktualna srečanja

22. marca v Ljubljani
12. aprila v Ljubljani
 

Pokličite 040 77 61 77 za več informacij.


Korporativni program Easyway

Promocija zdravja na delovem mestu

"V Sloveniji kadi 28% moških in 22% žensk. Življenjska doba kadilca je od 8 do 12 let krajša od pričakovane. V Sloveniji vsako leto za posledicami kajenja umre približno 3500 ljudi."
 

Kako lahko metoda Easyway Allena Carra koristi vašemu podjetju in vašemu osebju?

Ste direktor, poslovodja, upravljate s človeškimi viri ali pa se ukvarjate z zdravjem in varnostjo pri delu? 

Želite na delovnem mestu povečati produktivnost, izboljšati delovne pogoje, zmanjšati stres, zdesetkati odsotnost in prihraniti podjetju približno eno celo (!) bruto plačo na leto na dotičnega kadilca?

Potrebujete učinkovit program promocije zdravja na delovnem mestu?
 

Imamo rešitev!

Easyway Allenna Carra že več let uspešno sodeluje s številnimi tvrdkami in korporacijami z zagotavljanjem storitev za opuščanje kajenja. Velika in mala podjetja uporabljajo naše poslovne programe za zmanjšanje obsega ali celo za popolno odstranitev kajenja na delovnem mestu.

Naložba v programe za opuščanje kajenja se popolnoma sklada s smernicami za promocijo zdravja na delovnem mestu, ki jo predpisuje Zakon o zdravju in varstvu pri delu.

Naše strokovno znanje, prilagodljivost in predanost našega osebja vam omogočajo preprosto izvedbo posebej vašemu podjetju prilagojenih programov, ki bodo sestavljeni a-la-carte po vaših željah.

Več informacij zahtevajte tukaj, ali nas pokličite na 040 77 61 77, vsak delovnik med 9. in 18. uro.

Vaše podjetje si zasluži zdrave in zadovoljne zaposlene!

 

BREZPLAČNA POMOČ!

Kako se lahko znebite cigaret z lahkoto, takoj in brez muke? Kako lahko opustite kajenje ne da bi se zredili? Zagotovite si popolnoma brezplačno e-knjigo "5 velikih mitov o kajenju" in pridobite ključno predznanje, ki vam bo pomagalo, da se boste rešili nikotinske pasti!

Arctos, d.o.o., 2013, vse pravice pridržane. Izjava o zasebnosti.
Easyway.si uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Več o tem | Strinjam se